Lillegullbleier
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Lang erfaring | Sender raskt | Gratis frakt fra 1500,-

Om oss

Ikke vent med å kontakte meg(Heidi)!
Ring, send e-post eller besøk meg (avtal på forhånd 10.00-18.00 men ikke søndager da tar jeg fri):

Lillegullbleier AS
Kleivene 112
3041 Drammen
Norge

Tlf.: +47 90 55 81 20
E-post: post@lillegullbleier.no

LilleGull Tøybleier er en nettbutikk som drives hjemmefra. Det kan avtales henting av pakker og kikke på varer(10.00-18.00).

Til våre kunder

♥Jeg gjør alltid mitt beste for å yte god service til mine kunder!

♥Du får hjelp og veiledning med tøybleier i bruk. Dette fordi vi selv har brukt tøy på fulltid på vårt barn ,og har god erfaring og dele på bruk og vask av tøybleier, og kan hjelpe våre kunder hvis det skulle oppstå problemer.

♥Våre produkter er testet i eget hjem og de produkter som selges i vår nettbutikk er produkter som er håndplukket med tanke på kvalitet, design, og bruksvennlighet. 

♥Alle stoffer som syes opp til Celebrian’s Design er kjøpt fra produsenter som sjekker forhold på fabrikk og samarbeider med disse, slik at det ikke forekommer uetiske arbeidsforhold. Celebrian’s Design har kun ett mellomledd og er en av få tøybleier som blir sydd i Norge. Dette gjør den til en kortreist tøybleie som også sparer miljøet ved at den ikke er fraktet jorden rundt før den legges ut i butikken. Bambus stoffene som blir brukt er Øko-Tex Standard 100 merket fra produsent 5 år på rad.

♥Tøybleier fra kjente og etablerte tøybleie merker som selges hos LilleGull Tøybleier er av god kvalitet, og det er brukt materialer av god kvalitet til å lage tøybleiene. Disse jobber også for å sikre at det ikke er uetiske arbeidsforhold hos produsenten. LilleGull Tøybleier kjøper gjerne fra wahms(work at home mums) hvis det er mulig og er med på og støtte små hjemme bedrifter.

♥Tøybleier skal være av god kvalitet og er ment å vare og gjerne brukes til flere barn og evt. selges igjen. Hvis en tøybleie går i stykker ved normal bruk vil vi erstatte varen når det er feil på den, vi har et meget godt samarbeid med våre leverandører i så måte. 

Veibeskrivelse:

Fra Markusveien kjør opp Skogerveien som ender med et gjennomkjøring forbudt skilt(to).  Sving inn til venstre rett før skilt(ikke kjør gjennom).Følg Kleivene nedover(venstre). Du er nå på Kleivene og huset ligger på venstre side (murhus med brun garasje).

 

GPS kan ikke stoles på da den viser feil.

 

Trykk ENTER for å søke